Helgeland Kraft
Helgeland Kraft fikk et litt dårligere resultat enn i første kvartal i fjor. Foto: Helgeland Kraft

Litt dårligere resultat enn i første kvartal i fjor.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Helgeland Kraft-konsernet fikk et driftsresultat i første kvartal i år på 68 millioner kroner, mot 83 millioner kroner i samme periode i fjor. Et styrket finansresultat bidro til at resultatet før skatt ble likt med i fjor, på 62 millioner kroner. Resultat etter skatt er beregnet til 44 millioner kroner,...
Artikkelen er 234 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.