melkøya
Slik så det ut etter brannen på Equinors LNG-anlegg på Melkøya ved Hammerfest i september 2020. Nå skal anlegget elektrifiseres. Nå skal anlegget snart settes i drift igjen. Foto: Ptil

Salt sjøvann skadet utstyr under slukningsarbeidet, oppstarten er utsatt til 31. mars 2022.

  • Øyvind Lie

Etter brannen på LNG-anlegget på Melkøya ved Hammerfest 28. september i fjor fikk Equinor i forrige uke kraftig kritikk fra Petroleumstilsynet for dårlig vedlikeholdsarbeid. Fram til nå har planen vært å åpne anlegget 1. oktober i år, men det viser seg nå å være altfor optimistisk. «Stort arbeidsomfang og begrensninger...
Artikkelen er 306 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.