Zero-leder Marius Holm, som nå gir seg og blir direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Vy. Arkivfoto: Zero

Blir kommunikasjonsdirektør i Vy.

  • Øyvind Lie

Marius Holm slutter som daglig leder i miljøstiftelsen Zero for å bli konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Vy-gruppen, skriver Zero i en pressemelding. – Jeg forlater Norges beste arbeidsplass med stolthet etter nesten ti år som daglig leder, sier Holm i meldingen. Holm har ledet Zero siden 2012, og...
Artikkelen er 438 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.