karoline
Politisk rådgiver i OED Karoline Sjøen Andersen sier departementet tar sikte på å legge fram stortingsmeldingen om langsiktig verdiskaping fra norske energiressurser og havvind-veilederen i månedskiftet mai/junI. Skjermdump: Zero

OED-rådgiver tror isteden på mål for antall arbeidsplasser og verdiskaping, og ser i første omgang for seg radialer og ikke masket nett.

  • Øyvind Lie

Stortingsmeldingen om langsiktig verdiskaping fra norske energiressurser er tidligere varslet å komme «før sommeren», og under et digitalt treff om havvind-nett i regi av Zero torsdag kom politisk rådgiver i OED, Karoline Sjøen Andersen (H), med en enda mer presis tidfesting. – Vi sikter oss inn på månedskiftet mai/juni, sa...
Artikkelen er 1204 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.