NordLink
Bildet er tatt tidligere, under inntrekk av NordLink-kabelen ved kysten av Tyskland. Foto: Statnett

NordLink-partnere Statnett, Tennet og KfW har formelt tatt over strømkabelen mellom Norge og Tyskland.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Overtakelsen fra leverandørene fant sted 31. mars, og markerer at NordLink nå er i ordinær kommersiell drift. – Prøveperioden er nå fullført. Dette betyr at vi formelt har overtatt NordLink-prosjektet fra Hitachi ABB Power Grids samt Nexans og NKT. Sammen med leverandører og våre partnere på tysk side har vi...
Artikkelen er 250 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.