montør
Foto: Fredrik Ringe/Lyse

Foreslår reduserte konsesjonskrav, eksterne subsidier til nett og utvidede DSO-virkemidler i driften av regionalnettet.  

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Det som skal være de elleve største nettselskapene i Norge kommer med en rekke ulike innspill i et brev til Olje- og energidepartementet i forbindelse med den kommende energimeldingen. Brevskriverne Agder Energi Nett, Arva, BKK Nett, Elvia, Glitre Energi Nett, Lede, Linea, Lyse Elnett, Mørenett, Norgesnett og Tensio foreslår blant...
Artikkelen er 962 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.