borssele
Illustrasjonsfoto: Ørsted

Kjøper halvparten av havvindparken Borssele 1 og 2 i Nederland fra Ørsted.

  • Øyvind Lie

Norges Bank Investment Management, kjent som oljefondet, har signert en avtale om å kjøpe en andel på 50 prosent av havvindparken Borssele 1 & 2 i Nederland. Avtalen ble signert i dag, og transaksjonen forventes gjennomført i andre eller tredje kvartal 2021, skriver oljefondet i en pressemelding. 13,9 milliarder Norges...
Artikkelen er 279 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.