hilde merete aasheim
Hydros konsernsjef Hilde Merete Aasheim. Foto: Hydro

Drevet av høyere kraftpriser.

  • Øyvind Lie

Norsk Hydro ASA rapporterte tirsdag morgen om en underliggende EBITDA på 5.182 millioner kroner i årets første kvartal, en økning fra 3.810 millioner kroner i samme kvartal i fjor, opplyser selskapet i en børsmelding. Bakgrunnen er en sterk oppgang i verdensøkonomien, som førte til økt etterspørsel etter fornybar energi, aluminium...
Artikkelen er 172 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.