nedre røssåga
Nedre Røssåga kraftverk - maskinsal

Produksjonen av kraft var på hele 45,7 TWh i 1. kvartal.

  • Øyvind Lie

Det er 13 prosent høyere sammenlignet med 1. kvartal året før, og det høyeste nivået Statistisk sentralbyrå (SSB) noen gang har registrert, skriver byrået i en melding. Produksjon var spesielt høy i januar da det ble produsert hele 17,5 TWh strøm. Den store vannkraftproduksjonen i 1. kvartal kan blant annet...
Artikkelen er 315 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.