Zakariasdam
Zakariasdam i Fjord kommune i Møre og Romsdal. Arkivfoto: Tafjord

Tafjord fikk nesten like godt resultat etter skatt som i 2019.

  • Øyvind Lie

Tafjord-konsernet fikk et resultat etter skatt på 141 millioner kroner i 2020. Det er en nedgang på kun 17 millioner kroner i forhold til året før, går det fram i en pressemelding fra selskapet. Fjoråret var også for Tafjord preget av et ekstraordinært svakt kraftmarked, med historisk lave kraftpriser. –...
Artikkelen er 273 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.