kenneth andersen
Prosjektleder Kenneth Andersen i Skagerak Energi

Undersøker om de kan tjene penger på konseptet.

  • Øyvind Lie

– Vi er først i verden med å tilby dette energikonseptet for mobile batterier til anleggsplasser. Det er ingen andre som har et liknende, helhetlig prosjekt, sier prosjektleder Kenneth Andersen i Skagerak Energi i en pressemelding. BKK har imidlertid også utviklet et lignende konsept for mobil lading av anleggsmaskiner, slik...
Artikkelen er 250 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.