hembre
Kolbjørn Hembre tar steget opp fra salgsdirektør til toppsjef i Entelios Norden. Foto: Agder Energi

Kolbjørn Hembre er ansatt som ny administrerende direktør i Entelios Norden.

  • Øyvind Lie

Det går fram i en pressemelding. Selskapet, som eies av Agder Energi, leverer strøm og energiløsninger til det nordiske bedriftsmarkedet. Hembre kommer fra stillingen som salgsdirektør i Entelios Norden, hvor han har vært ansatt siden 2019. Han har 29 års erfaring i kraftmarkedet, og begynte sin karriere i 1992 som...
Artikkelen er 151 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.