Trond Rønningen
Trond Rønningen, direktør i Forbrukertilsynet. Foto: Forbrukertilsynet

Forbrukertilsynet har opprettet sak mot fem nye strømselskaper.

  • Øyvind Lie

Forbrukertilsynet har opprettet saker mot fem nye strømselskaper som markedsfører seg som «billigst» eller påstår at de har «best strømpris» eller «best strømavtale». «Billigstpåstander skaper et inntrykk av at prisen er lavest i markedet. Det er derfor strenge krav om at slike løfter om å være billigst skal kunne dokumenteres»,...
Artikkelen er 260 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.