Tramrein
Tamrein. Illustrasjonsfoto: Prolineserver/Wikimedia Commons

OED gjør om NVEs vedtak rein-vedtak fordi direktoratet manglet lovhjemmel.

  • Øyvind Lie

I mai i fjor ila NVE Tromsø Vind AS og Raudfjell Vind AS et overtredelsesgebyr på 250.000 kroner for brudd på energiloven. Begrunnelsen var at det skulle vært en sperreanordning for rein på anleggsveien, men at kravet ikke ble etterlevd. Rein kunne da trukket inn på anleggsområdet, og kun tilfeldigheter...
Artikkelen er 264 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.