ståle størdal
Ståle Størdal har tidligere vært leder for handel og analyse i Eidsiva. Nå går han til Hafslund Eco. Foto: Hafslund Eco

Blir leder for bilateral handel.

  • Øyvind Lie

Ståle Størdal er ansatt om leder for bilateral handel i Hafslund Eco, skriver selskapet i en pressemelding. Avdeling for bilateral handel har ansvar for all aktivitet innenfor industrikontrakter og andre typer fysiske og finansielle bilaterale avtaler, samt forvaltning av konsernets opprinnelesegarantier og elsertifikater. Avdelingen har også ansvar for forretningsutvikling innenfor...
Artikkelen er 236 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.