turbin
Illustrasjonsfoto: Hans Jacob Solgaard/Mostphotos

Øker produksjonen med 300 GWh.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Statkraft har bestemt seg for å bygge det 102 MW store vindprosjektet Torsa, som består av tre vindparker og som forventes å produsere over 300 GWh i året. Prosjektet ligger i O’Higgins-regionen, 124 kilometer sør for hovedstaden Santiago. – Disse tre vindparkene øker ikke bare vår produksjonskapasitet i Chile, de...
Artikkelen er 275 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.