statnett
Statnetts hovedkontor i Nydalen i Oslo. Foto: Olav Helland/Wikimedia Commons

Men ikke så mye som Energi Norge ønsket.

  • Øyvind Lie

Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE innfører nå en effektivitetsanalyse som sammenligner Statnetts årlige kostnader med deres egne historiske kostnader. Hvis Statnetts kostnadseffektivitet øker, gir det økt avkastning. I motsatt fall går Statnetts avkastning ned. Dette skal gi Statnett «styrket økonomisk motivasjonen til kostnadseffektivitet», skriver RME i en pressemelding. Endringer...
Artikkelen er 377 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.