strømenighet stortinget
Freddy Øvstegård (SV) (f.v.), Silje Hjemdal (Frp), Åslaug Sem-Jacobsen (Sp) og Kari Henriksen (Ap) er blitt enige om å styrke strømkundenes rettigheter.

Leverandørene må oppgi hvor lenge prisen minimum varer. – En historisk seier, ifølge Forbrukerrådet.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Et flertall på Stortinget, bestående av Ap, Frp, SV og Sp vil nå stille klare krav til strømleverandørenes tilbud til forbrukerne. «At mange forbrukere føler seg lurt til å inngå avtaler som er lite forutsigbare og uoversiktlige vil det nå bli slutt på», skriver partiene i en felles pressemelding. «Stortinget...
Artikkelen er 704 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.