strømenighet stortinget
Freddy Øvstegård (SV) (f.v.), Silje Hjemdal (Frp), Åslaug Sem-Jacobsen (Sp) og Kari Henriksen (Ap) er blitt enige om å styrke strømkundenes rettigheter.

Leverandørene må oppgi hvor lenge prisen minimum varer. – En historisk seier, ifølge Forbrukerrådet.

  • Øyvind Lie

Et flertall på Stortinget, bestående av Ap, Frp, SV og Sp vil nå stille klare krav til strømleverandørenes tilbud til forbrukerne. «At mange forbrukere føler seg lurt til å inngå avtaler som er lite forutsigbare og uoversiktlige vil det nå bli slutt på», skriver partiene i en felles pressemelding. «Stortinget...
Artikkelen er 704 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.