andersen
Styreleder Ann-Christin Andersen i Glitre Energi. Foto: Glitre Energi

Ann-Christin Andersen merket ingen vesentlige innvendinger fra politikerne mot Agder Energi-fusjonen, men er den første til å ta selvkritikk på å ikke ha nådd fram.

  • Stein Arne Bakken

Torsdag kveld ble det tent et nytt håp om en fusjon mellom Glitre Energi og Agder Energi etter at et flertall i formannskapet i Drammen tirsdag overasket alle med å si nei til planene. Snuoperasjonen skjedde etter et møte mellom styreleder Ann-Christin Andersen i Glitre Energi og administrasjonen i Glitre...
Artikkelen er 489 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.