Fjordkraft
Foto: Fjordkraft

Større negativ effekt enn ventet fra termineringen av Eidsiva-merkevaren.

  • Øyvind Lie

Antall strømleveranser i Consumer- og Business-segmentet falt med 17.251i første kvartal, skriver Fjordkraft i en børsmelding. Consumer-segmentet falt med 19.150 strømleveranser, mens Business-segmentet vokste med 1.899 strømleveranser. I første kvartal hadde konsernet en engangseffekt fra Innlandskraft-transaksjonen på ca. 10.900 strømleveranser i nedgang, først og fremst knyttet til salgsstopp og terminering...
Artikkelen er 350 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.