Inger Lise Blyverket
Forbrukerdirektør Inger Lise Blyverket. Foto: Forbrukerrådet

«Strømsalgselskapene gjør seg fete på å selge ‘variable strømavtaler’ til overpris», hevder Forbrukerrådet.

  • Øyvind Lie

Oppdatert med svar fra Energi Norge. NVEs prisstatistikk fra 2020 viser ifølge en melding fra Forbrukerrådet at man med et årlig forbruk på 20.000 kWh kan spare over 4000 kroner på å bytte fra en ordinær variabel avtale til en spotprisavtale. «Hvis du bytter fra den dyreste variable avtalen til den...
Artikkelen er 612 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.