peis
Illustrasjonsfoto: Sintef Energi

Årsaken er mildere klima, bedre varmepumper og større andel nye ovner.

  • Øyvind Lie

Hovedkilden til oppvarming av husholdningene i Norge er elektrisitet. Vanligvis brukes vedfyring som supplementær oppvarming når det er kaldt ute. Utetemperaturen, og hvordan høst-, vinter- og vårtemperaturen avviker fra normalen, kan være med på å forklare svingningene i vedforbruket. I 2010 var det en lang og kald vinter, noe som...
Artikkelen er 298 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.