Gjersvold
Konsernsjef Ståle Gjersvold i TrønderEnergi. Foto: Øyvind Lie

– Vi traff godt i fjor, sier konsernsjef Ståle Gjersvold.

  • Øyvind Lie

I et år med rekordlave strømpriser økte TrønderEnergi produksjonen fra 1970 GWh i 2019 til 2318 GWh 2020. En vellykket prissikringsstrategi bidro til at det det trønderske fornybarkonsernet oppnådde en pris på 16,7 øre per kilowattime. Det er nær 70 prosent mer enn gjennomsnittsprisen på strøm solgt i spotmarkedet i...
Artikkelen er 272 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.