gina krog
Foto: Ole Jørgen Bratland, Equinor

Om ekstern tilstandsovervåking av kritiske, elektriske systemer.

  • Øyvind Lie

ABB har startet et pilotprosjekt med Equinor på Gina Krog-plattformen i Nordsjøen om overvåking av kritiske elektriske systemer på plattformen. Dette skal både akselerere Equinors tilstandsovervåkingskapasitet, forbedre sikkerheten, redusere driftskostnadene og øke produksjonseffektiviteten, skriver ABB i en pressemelding. Samarbeidet skal gjøre at Equinor går over fra kalenderbaserte vedlikeholdsprogram til såkalt...
Artikkelen er 216 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.