havvind
Illustrasjonsfoto: Ørsted

Mener ett og samme selskap ikke bør få bygge både i Sørlige Nordsjø II og på Utsira Nord.

  • Øyvind Lie

«Det er viktig at konsesjonene tildeles et mangfold av aktører, og det bør ikke bli tildelt konsesjon til et og samme selskap i begge de utlyste områder», i en epost fra Norseman Wind til statssekretær Tony Christian Tiller i Olje- og energidepartementet, hvor selskapet ber om et møte. Regjeringen har...
Artikkelen er 340 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.