mast
Illustrasjonsfoto: Mostphotos

I 1. kvartal i år lønte det seg å ha fastpris.

  • Øyvind Lie

Gjennomsnittlig strømpris for husholdningene var 53,5 øre/kWh i 1. kvartal, utenom avgifter og nettleie. Det er nær dobbelt så høy pris som i 1. kvartal i fjor, da prisen var 26,8 øre/kWh, melder Statistisk sentralbyrå (SSB). Strømprisen steg kraftig i 1. kvartal i år sammenlignet med 2020 da strømprisen for...
Artikkelen er 281 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.