Slik kan Equinors testanlegg i Frøya kommune se ut. Illustrasjon: Moss Maritime

Starter byggingen av det flytende solkraftverket i Frøya kommune i juni.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Som Energiteknikk har omtalt, planlegger Equinor å bygge et testanlegg for flytende solkraft i røff sjø innenfor grunnlinjen i kystområdet nord for Svellingen i Frøya kommune i Trøndelag. I den forbindelse søkte selskapet om unntak fra regelen om åpning av areal. 3. mai fikk Equinor godkjent søknaden av Olje- og...
Artikkelen er 207 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.