hywind
Den flytende havvindparken Hywind Scotland. Foto: Øyvind Gravås/Woldcam - Equinor ASA

Har inngått avtale om felles havvind-søknad.

  • Øyvind Lie

Gjennom en samarbeidsavtale ønsker Equinor og Vårgrønn, et norsk selskap innen fornybar energi eid av HitecVision og Eni, å utarbeide og sende inn felles søknad til norske myndigheter om utvikling av flytende havvind på Utsira Nord, skriver Equinor i en pressemelding. Olje- og energidepartementet har som kjent åpnet to områder...
Artikkelen er 291 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.