landstrøm
Illustrasjonsfoto: Enova

Enova gir nesten 25 millioner kroner i støtte til nye landstrømprosjekter i Kristiansand, Ålesund, Stokmarknes, Helgeland og Florø.

  • Øyvind Lie

Det innebærer at at stadig flere norske havner tilbyr strøm til skip slik at de kan slå av motorene når de ligger til kai. Følgende prosjekter får støtte fra Enova: Landstrømanleggene skal være i drift senest februar 2023, melder Enova. Dette var Enovas tiende utlysing for investeringsstøtte til landstrøm siden...
Artikkelen er 75 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.