Storfossdammen
Storfossdammen i Tynset. Arkivfoto: Rune Engsæter/NVE

45 prosent av dammene i konsekvensklasse 3 og 4 kan være sårbare for økte flommer, ifølge NVE. Det er en økning fra 2015.

  • Øyvind Lie

I en ny rapport har NVE gjort en kartlegging og analyse av hvilke dammer som er mest sårbare for økte flommer. Rapporten er en oppdatering av NVEs rapport analyse fra 2015, som viste at 39 prosent (173) av alle dammene som den gang var registrert i klasse 3 og 4...
Artikkelen er 745 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.