mann stolpe
Illustrasjonsfoto: Glitre Energi

Glitre Energi er «overasket» over at Flesberg Elektrisitetsverk ikke gikk videre med Numedal-planene. Men Flesberg-styret har valgt Midtkraft, og advarer mot å stanse salgsprosessen.

  • Øyvind Lie

I en pressemelding skriver Glitre Energi at de gjerne vil ha med Flesberg Elektrisitetsverk i det fremtidige selskapet Numedal Energiverk, der Rollag Elverk og Uvdal Kraftforsyning også har skrevet intensjonsavtale om å være med. – Vi har stor respekt for at selskapet skal få arbeide frem sin anbefalte løsning til...
Artikkelen er 527 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.