jens petter
Jens Petter Ulriksen går til Ishavskraft. Foto: Ishavskraft

Ishavskraft utvider og etablerer seg i Bergen.

  • Øyvind Lie

Ishavskraft forsterket storkunde-teamet med den erfarne selgeren Jens Petter Ulriksen 1. mai, skriver selskapet i en pressemelding.

Ulriksen har jobbet for Bergen Energi/Kinect Energy helt siden 1992. Her har han for det meste jobbet med salg og kundeoppfølging, der ansvaret har vært på offentlige og statlige kunder, mellomstore og store bedriftskunder i Norge og Norden, samt kraftleverandører og kraftprodusenter.

Robin Strand, markedssjef for bedriftsmarkedet i Ishavskraft, meddeler at han er meget fornøyd med å få en så erfaren selger som Jens Petter med på laget.

– Etter nesten 30 år i Bergen Energi/Kinect Energy var jeg klar for en ny utfordring. Ishavskraft er en solid, innovativ og fremoverlent energileverandør, som står foran en veldig spennende reise i årene som kommer, og det er en reise jeg har veldig lyst å være en del av, sier Ulriksen i meldingen.