glitre-bygget
Glitre Energis hovedkontor i Drammen. Foto: Øyvind Berg/Wikimedia Commons

Kan trenge ett år på å slå seg sammen med Agder Energi.

  • Øyvind Lie

20. november i fjor fikk Glitre Energi Nett dispensasjon fra kravet om funksjonelt skille, som trådte i kraft 1. januar i år. Dispensasjonen ble gitt midlertidig, til 1. juli i år. I et brev til Olje- og energidepartementet, som Energiteknikk har sett, søker Glitre Energi om forlengelse av dispensasjonen til...
Artikkelen er 238 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.