Vestas hinderlys
Illustrasjonsfoto: Vestas

Luftfartstilsynet behandler ikke søknader, NVE har sendt ut varsel om anleggsstans,

  • Øyvind Lie

Gismarvik vindkraftverk i Tysvær i Rogaland mottok tirsdag et varsel fra NVE om at direktoratet vil vurdere å treffe vedtak om anleggstans. For å redusere ulempene fra høyintensitetslys er det satt vilkår om lysmerking. Årsaken til at NVE varsler anleggstans er manglende dokumentasjon på at vilkår om luftfartsmerking vil bli...
Artikkelen er 407 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.