Hydro Sunndal
Bildet er fra Hydros fabrikk i Sunndal. Foto: Hydro

Vil bytte fra gass til fornybart hydrogen ved flere av Hydros fabrikker.

  • Øyvind Lie

Hydros selskap for fornybarbasert hydrogen har signert en intensjonsavtale med Everfuel om å etablere et rammeverk for koordinert utvikling, drift og optimalisering av hydrogenelektrolysører basert på fornybar energi i Europa. Selskapene har som intensjon å utvikle elektrolysører ved siden av aluminiumverk eid av Hydro, for å både levere hydrogen til...
Artikkelen er 277 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.