mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Forbrukertilsynet slår ned på at strømselskaper som krever at kunden oppretter Avtalegiro for å få beholde rabatterte strømavtaler.

  • Øyvind Lie

En del strømleverandører krever at du oppretter Avtalegiro for at du skal få lov til å beholde bestemte strømavtaler. Disse avtalene innebærer ofte en fast rabatt eller en rabattperiode sammenlignet med andre avtaler fra samme selskap. Men bruk av Avtalegiro kan gjøre at forbrukerne mister oversikten over strømforbruket og endringer...
Artikkelen er 373 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.