Opp Kraftledningstjenester har blant annet utviklet teknikker for helikopterbaserte operasjoner på linjenettet hvor det utføres arbeid mens kraftlinjene er strømførende (AUS), blant annet ved å henge under helikopter. Foto: Opp Kraftledningstjenester

Investeringsselskapet Partner Energy AS kjøper 70 prosent av aksjene i Opp Kraftledningstjenester AS.

  • Øyvind Lie

Opp Kraftledningstjenester AS, basert i Søgne i Kristiansand kommune, leverer tjenester knyttet til installasjon og vedlikehold av elkraft- og telekommunikasjonsnett. Innen elkraft har selskapet spesialisert seg på regional- og sentralnettet hvor de blant annet har utviklet teknikker for helikopterbaserte operasjoner på linjenettet hvor det utføres arbeid mens kraftlinjene er strømførende...
Artikkelen er 257 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.