Solceller
Illustrasjonsfoto: Mostphotos

Kraftriket har valgt EnergiPluss som samarbeidspartner om solenergi for alle sine distrikter.

  • Øyvind Lie

– Kraftriket ønsker å tilby en bærekraftig pakke med solanlegg til energikundene våre, og gjøre det gjennom samarbeidspartnere. For å gjøre det var EnergiPluss et naturlig valg, sier direktør Anders Kvamme i Kraftriket i en pressemelding. EnergiPluss har også levert en rekke anlegg tidligere til kunder hos Kraftriket, men nå...
Artikkelen er 292 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.