willoch
Daniel Willoch, ansvarlig for Norweas havvind-arbeid. Foto: Norwea

Norwea: – Katastrofalt hvis Norge kjører pionerene i den grønne kraftindustrien til konkurs. Energi Norge: «Svært uheldig å belaste anlegg som allerede er bygget».

  • Øyvind Lie

Oppdatert med kommentar fra Norwea. Som Energiteknikk har omtalt, foreslår regjeringen i revidert nasjonalbudsjett å innføre en ny avgift for både fremtidige og eksisterende vindkraftverk. Energi Norge støtter at kommunene skal ha større inntekter fra vindkraften, men skriver i en pressemelding at det er «svært uheldig å belaste anlegg som...
Artikkelen er 573 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.