solpanel
Foto: Multiconsult

Endelig skal borettslagene slippe nettleie for bruk av egen solstrøm.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Forslaget gjør at kunder i samme bygg får mulighet til å dele egenproduksjon av strøm i bygget. – Jeg synes det er bra at flere benytter klimavennlige løsninger som solkraft. Denne endringen vil gjøre det enklere for forbrukere av egenprodusert solkraft og utnytte fritaket for elavgift, sier finansminister Jan Tore...
Artikkelen er 184 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.