lynlader
Fylkesordforer i Vestland, Jon Askeland, trykker på ladeknappen i Florø. Foto: BKK

Nå kan man lade både elbåt og elbil samtidig på samme sted i Florø.

  • Øyvind Lie

Laderen, som ble åpnet onsdag, er likt eid mellom SFE og BKK. BKK ønsker å bli størst på elektrifisering i Norge, og satser på både landstrøm til skip og lading av båter gjennom sitt datterselskap Plug. Så langt har Plug offentliggjort at det skal bygges ladere i Florø, Aker Brygge...
Artikkelen er 214 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.