siemens berlin
Ivan Andre Lyng i Siemens viser her fram en 145 kV vakuumbryter på Siemens’ fabrikk i Berlin. Arkivfoto: Øyvind Lie

Inngår stor avtale med Siemens.

  • Øyvind Lie

Lyse Elnett og Siemens Energy har inngått en avtale som skal gi billigere utbygging av transformatorstasjoner og innfasing av SF6-fri teknologi. Rammeavtalen har en beregnet verdi på 2 milliarder kroner. Den har en varighet på to år, med opsjon på forlengelse med inntil tre ganger to år. Omfattende omlegging Som...
Artikkelen er 400 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.