stoknes
MDGs Per Espen Stoknes. Foto: Miljøpartiet de grønne

Per Espen Stoknes vil ha rask oppstart og helhetlig dimensjonering av havvindnettet. Tina Bru vil komme tilbake til saken i energimeldingen 11. juni.

  • Øyvind Lie

Oppdatert med svaret fra energiminister Tina Bru. Nylig advarte advokat Jens Naas-Bibow i 1,5 Advokatfirma om at det haster med å få på plass en regulering av havvind-utbyggingen for å hindre at havvind-utbyggingen i Norge kjører seg fast. Han foreslo også at Statnett kunne utpekes som systemansvarlig, noe selskapet selv...
Artikkelen er 509 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.