nordlink åpning
Både regjeringssjefer, energiministre og konsernsjefer var med på den offisielle, digitale, åpningen av Nordlink-kabelen torsdag.

Men under den offisielle åpningen av Nordlink understreket forbundskansleren at kabelen ikke vil utfolde sin fulle kraft før Nord- og Sør-Tyskland knyttes sterkere sammen.

  • Øyvind Lie

Torsdag ble Nordlink-forbindelsen offisielt åpnet av statsminister Erna Solberg og den tyske forbundskansleren Angela Merkel. – I dag er en god dag for det tysk-norske samarbeidet. Tyskland og Norge dras nærmere sammen. Nordlink er en storartet suksess for energisamarbeidet i våre land. Den gir kostnadseffektiv strøm og bidrar til stabilisering...
Artikkelen er 377 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.