morrow
Slik kan Morrow's planlagte battericellefabrikk se ut når den er ferdig utbygd. Tomten er 940 daa, som tilsvarer 940.000 m2. Illustrasjon Excyte

Har inngått bindende avtale med Arendal kommune, som åpner for batterifabrikk som kan kreve «minimum 315 MW strøm».

  • Øyvind Lie

Et enstemmig bystyre stilte seg torsdag bak avtalen mellom Arendal kommune og Morrow Batteries. Avtalen sikrer Morrow en tomt på 940 dekar for batterifabrikken med planlagt byggestart i 2023. – Vi er veldig glade for at den endelige avtalen nå er signert. Den kommer som et resultat av godt samarbeid...
Artikkelen er 229 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.