Geir Osmundsen, daglig leder VTE (t.v.) og Arild Borgersen, administrerende direktør i Nettpartner. Foto: Nettpartner

Vil bort fra bruk og kast-mentalitet, satser på gjenbruk.

  • Øyvind Lie

Familiebedriften Vestfold Trafo Energi AS (VTE), basert i Stokke, har drevet som totalleverandør av transformator-service siden 1947. Nå kjøpes hele bedriften opp av Nettpartner AS, som eies av Fredrikstad Energi AS (60%) og Glitre Energi AS (40%). – Oppkjøpet har ikke vært en enkel avgjørelse på det personlige plan, men...
Artikkelen er 233 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.