merkel
Angela Merkel og Erna Solberg skal åpne NordLink i et digitalt arrangement. Arkivfoto: NTB/Reuters

Torsdag 27. mai blir NordLlink-kabelen offisielt åpnet av statsminister Erna Solberg og forbundskansler Angela Merkel.

  • Øyvind Lie

– Vi er glade for at statsminister Erna Solberg og forbundskansler Angela Merkel skal stå for den offisielle åpningen av NordLink, sier Hilde Tonne, konsernsjef i Statnett, i en pressemelding. Arrangementet vil starte kl. 11.30 og gjennomføres digitalt med statslederne i Oslo og Berlin. Den undersjøiske strømkabelen NordLink går mellom...
Artikkelen er 76 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.