havvind
Illustrasjonsfoto: Michael Halberg/Mostphotos

Har besluttet å søke konsesjon i Sørlige Nordsjø II på 400 kvadratkilometer.

  • Øyvind Lie

Olje- og energidepartementet åpnet 1. januar i år for en konsesjonsrunde på havvind i Sørlige Nordsjø II og Utsira Nord, hvor det skal kunne bygges ut opptil henholdsvis 3000 og 1500 MW. Norseman Wind har besluttet å søke konsesjon i Sørlige Nordsjø II for et areal på 400 kvadratkilometer og...
Artikkelen er 346 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.