vinci
Jonas Klarén, ny landssjef i Vinci Energies Norge.

Jonas Klarén er utnevnt til landssjef i Vinci Energies Norge.

  • Øyvind Lie

Det melder selskapet på sin nettside. Han etterfølger Mats Olsson, som går av med pensjon. Vinci Energies Norway består av Infratek Norge AS (Omexom) og Infratek Elsikkerhet AS. Klarén kommer fra stillingen som direktør i Vinci Energies avdeling i Vest-Sverige, og har tidligere også arbeidet i Cowi Industry, YIT og...
Artikkelen er 64 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.