Stortinget
Foto: Tore Halvorsen

Flertallet på Stortinget ber regjeringen vurdere å endre innmatingstariffen så lokale nettkunder ikke må ta kostanden for utbygging av kraftproduksjon.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Energi- og miljøkomiteen på Stortinget bestemte seg tirsdag, ikke uventet, for å avvise SVs forslag om å utrede en «rettferdig og brukerfinansiert» utjevningsordning for nettleie. Regjeringspartiene argumenterte i sine merknader i tråd med det energiminister Tina Bru (H) nylig gjorde da hun avviste forslaget. Men i sine merknader påpeker Høyre,...
Artikkelen er 178 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.